luni, 23 ianuarie 2017

Un cantec sau un fum?

Pentru mine, ianuarie e luna Prieteniei. E lunga, friguroasa si plina de amintiri. Ecoul lui decembrie taseaza domol partea din mine inflamata de cadourile unei luni in care vreau trebuie si doresc se confunda inevitabil. Se limpezesc ganduri, se retraiesc clipe, se aduna emotii.

Imi plac sau nu florile, le primesc. Sunt profa, deci cartile merg :D Parfumuri...hmmm-oricand. De ce am nevoie? De nimic, adica necesitatile mi le asigur, vai, si inca anticipat! Si atunci? Ce sa ma surprinda peste masura?

Timpul. Sa-ti faci timp pentru cineva e, cred, o dovada incontestabila ca iti pasa. Sa faci cumva sa te vezi, sa vorbesti, sa simti pulsul. Fara intrebari, doar cu raspunsuri. Ma bucur ca un copil la spatiul de joaca! Ca doi chiar.

Cutia cu biletele. Mesaje cu si despre oameni dragi, cu ganduri scrise de-a lungul anilor. Cautari, selectii, rescrieri. Oh, sunt cea mai norocoasa profesoara din lume!

Merge si fara profesoara..MULTUMESC!!!




Asa vine anul bun!

Prea aproape

    În după-amiaza aceea am râs împreună. O dată, la intersecția de lângă școală, un șofer sau un pieton nu știa ce să facă, iar deruta ...