joi, 18 noiembrie 2010

Obiecte inutile











Am rămas datoare clasei a IX-a H cu nişte imagini de la o expoziţie de obiecte inutile. Postez aici câteva, ca să nu las lecţia aceea neîncheiată şi aşa voi proceda până când cineva, cumva, va facilita accesul la un videoproiector, nu de alta dar româna nu are şi alte catedre chiar îl folosesc.

Încă o dată, felicitări pentru prezentarea de ieri şi pentru Prieteniile de catifea cu preşcolarii de la centru!

2 comentarii:

  1. Multumesc si eu inca o data! Fara sprijinul dumneavoastra nu am fi reusit. Asa ca nu va multumesc doar pentru felicitari, ci si pentru ajutorul acordat.

    Sper ca "Prieteniile de catifea" sa tina un timp indelungat. De fapt, sunt sigura ca asa va fi. Nu se poate altfel cu "niste fiinte firave care ne cer subtil ajutorul" (din prezentare). Eu una astept cu nerabdare zilele de marti de la 3 la 4 :).

    Tin minte ca de pe la inceputul anului scolar ne-ati spus de obiectele inutile. M-ati facut curioasa, dar asteptarea a meritat. Cu ajutorul lor poti vorbi singur(a) la telefon (unii o fac, chiar daca de cealalta parte a firului se afla o persoana), poti sa fii confuz(a) la un simplu joc de carti, sa tii cura de slabire pentru ca lingura si furculita au devenit un pericol etc. (eu nu pun virgula inainte de etc. :D)

    In incheiere, vreau sa zic ca indiferent ce spun unii sau altii (sau ce comentarii posteaza), eu va ador blogul si il citesc cu placere,postare de postare, fraza de fraza, propozitie de propozitie, cuvant de cuvant, litera de litera. Si, cu siguranta, o multitudine de alti oameni o fac. >:D<
    Ale Turcu

    RăspundețiȘtergere
  2. Tu esti la inceput, mai ai timp sa te lamuresti! :P Sper sa nu fie o lupta prea mare intre prof pt a deveni "olimpica" lor. Eu sunt onorata ca ai ales filologia, in cond in care puteai sa ajungi oriunde, cu o medie ca a ta. Asa ca...la treaba!:)

    In ceea ce priveste comentariile, nu-mi fac probleme, daca nu esti contestat, nu existi! Daca nu le-ar pasa, n-ar citi, asta e clar pt toata lumea.

    Am primit sugestii sa fac reclama la ceva pe blog. Eu zic ca fac...important e sa intelegi cui!

    RăspundețiȘtergere

Prea aproape

    În după-amiaza aceea am râs împreună. O dată, la intersecția de lângă școală, un șofer sau un pieton nu știa ce să facă, iar deruta ...