joi, 2 iunie 2011

A.C.

Ia uite, Alexandra, cum mi se adeveresc predicţiile şi voi avea ocazia marţi să îţi fiu profă...Eu zic să laşi emoţiile la o parte (ştiu că nu poţi...) şi să te gândeşti că examenele neoficiale sunt mult mai grele. Şi la alea, deja ţi-am dat 10...

Şi să ştii că mă bucură orice revedere: şi cea de azi şi cea de mâine, pentru că ai plusuri de energie şi le oferi cu generozitate :)


Succes tuturor şi baftă prietenilor!:*

7 comentarii:

  1. Multumeeeeeeeeeeeeeeeeesc!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi place ca va place sa transformati fiecare incercare intr'o plimbare pentru suflete, cu suflete. Probabil stiti ca si mie imi place sa fac asta.. Multumesc sau multumim, nu stiu sigur..

    A.C. (oricare ar fi ea/el)

    RăspundețiȘtergere
  3. E adevărat. Dincolo de fineţea observaţiei (lucru obişnuit deja în cazul tău!) mă surprinde puţin contextul: sigur, e foarte greu să realizez cine ce crede, atâta timp cât nu văd reacţii şi mă abţin să le presupun. A.C. se exprimă...de aceea scriu de ea, că am "suport".

    Dar şi cei care aleg să tacă sau să ofere feed-back privat să fie siguri de toată consideraţia mea...pentru mine contează!

    Nu te poţi plimba oricum şi cu oricine: trebuie sincron...

    RăspundețiȘtergere
  4. A te exprima tine mai putin de cuvinte, cat de lipsa lor, de stari ce se proiecteaza sferei carora simt ele ca apartin. Deci totul e calculat deja.. Asa simt unii oameni, cei ce se pricep sa taca. Si eu ma cam pricep..desi inca sper sa nu fie o iluzie si sa nu fiu nevoita sa o dau pe matematici.

    Un lucru e sigur, ce exprim aici e mult prea departe de adevar, dar totusi cel mai aproape de starea mea de spirit din secunda asta. Doar zambesc si ma bucur (ghiciti din vina cui!) si asa ma exprim cel mai bine. Sper sa nu fie prea putin..

    A.C.

    RăspundețiȘtergere
  5. Deloc. Dimpotrivă...

    Hai miercuri la 1 la şcoală la o cafea, să te pot îmbrăţişa!

    RăspundețiȘtergere
  6. aa imi cer scuze pentru confuzie..

    RăspundețiȘtergere

Prea aproape

    În după-amiaza aceea am râs împreună. O dată, la intersecția de lângă școală, un șofer sau un pieton nu știa ce să facă, iar deruta ...