joi, 30 decembrie 2010

Ceva premii

http://www.youtube.com/watch?v=ZrV2YV2fdJI

The Lost Song - The Cat Empire

E o piesa pe care am primit-o aseară de la un prieten căruia îi place vinul roşu şi sec, în timpul unei discuţii în care ne "plângeam" amândoi despre dezavantajele umblatului cu maşina...şi despre saxofon.Un prieten mai prieten decât se cred alţii ca el;)

Ultimele cuvinte pe care le aleg pentru anul acesta să fie gânduri...Mă gândesc cum am pozat-o azi pe Ale cu ţigla ei primită de la primărie. Voi încerca să ofer şi eu nişte premii, chiar dacă sunt convinsă că n-o să pot cuprinde tot ce-aş vrea. Aşadar:

Premiul pt. jurnalism
îl acord Florinei, pentru că tot ce scrie ea e ceea ce-mi doresc eu, ca cititor, să văd prin presă.Şi cu mirare că n-a fost pe scenă...

Premiul pt. fidelitate: Adrianei, mereu şi mereu.

Premiul pt cel mai frumos cadou: 9H, care a exagerat un pic, dar aşa e la început.

Premiul pt. cea mai cooperantă colegă: Daniela,cu care am închis ieri după-amiază şcoala.

Premiul pt cea mai puternică prietenă: Antonia şi tăria de care a dat dovadă, în ciuda celor 2 tragedii.

Premiul pentru cel mai atent cititor
: Gabi, cu mulţumiri pentru observaţiile pertinente.

Premiul pentru dialog virtual
: Manuela şi Ale.(chiar am avut cu cine!)

Premiul pentru cel mai credibil visător
: Andrei, pt că nu se ştie niciodată.

Premiul pt cele mai frumoase fotografii: Manuela, indiscutabil.

Premiul pt cei mai neprevăzuţi cititori: Călin şi Sergiu (în amintirea anilor de facultate foarte politehnică) şi, desigur, domnul director.

Premiul pt. cel mai bun făcător de minuni: D. Deocamdată.

Premiul pt. cele mai frumoase scrisori: Ale. Ştie de ce.

Dacă anul n-ar fi început cu pierderea unui prieten şi 1/2 din suflet, cu siguranţă el ar fi primit premiul pentru empatie, pentru că mă putea face să râd, pentru că este singurul om cu care am mers cu ochii închişi în lumea largă...Şi, fără de care, cucta şi complexul n-ar fi avut copertă şi n-ar fi existat.Şi nu-l pot înlocui şi nu vreau. Sună morbid "In memoriam" pentru că trăieşte, dar e chiar în memorie şi atât!Îi mulţumesc pentru că a fost lângă mine şi când divorţam, şi când năşteam şi când alăptam...Chiar din BRX :)

Aş putea scrie mult despre dezamăgiri. În noaptea asta am mai lămurit problema, că de aia nu dorm la ora asta (de data asta n-am mai vb cu Diana în acelaşi timp, ca să am alibi ca în noaptea cu balul, dacă tot e să o luăm metodic, deci m-a vizitat fix cine vreţi!)Da, chestiile programate dau rezultate până la urmă, zic toţi cei care insistă...

A fost un an greu. A fost un an bun. A fost un an în care Ania s-a bucurat mai mult de ambii părinţi, chiar dacă ei evită atât cât chimia le permite să se mai bucure unul de altul. Din păcate, chiar ieri s-a spulberat speranţa că ar mai creşte în mine un sufleţel, dar nu-i nimic, mai încercăm, dacă unii continuă să se mai vrea taţi...:)


La mulţi ani tuturor! Cu sănătate.

miercuri, 29 decembrie 2010

Ana






Am coborât ieri în arhiva şcolii să caut nişte nume de profesori de română care au predat în Rebreanu în ultimii 20 de ani, pentru includerea lor în monografia şcolii. Am răsfoit cataloage şi mi-am adus aminte...

Cred că cel mai ciudat sentiment l-am avut când am văzut 8 A, 2006-2007 şi am citit nume aflate acum în 12A, 12 B, 12 C, 12 D, 12 E...Şi iar m-a cuprins starea aceea de semipanică, de grijă şi de neputinţă. Am venit acasă şi am căutat poze, am găsit ceva de la banchet şi...cam atât, pentru că restul (cel puţin de la O scrisoare pierdută l-am salvat pe un CD şi acolo au rămas). În schimb, am o grămadă cu 9 C, actuala 12 C şi...am găsit elementul de legătură: Ana. De când am primit cadoul secret+nişte versuri cu "dulceaţă de...",nu prea mai ştiu ceva de ea. Asta dacă nu se pun câteva priviri/zâmbete/vorbe de la Întâlnirea de luni.

Se încheie anul. Pe Ioana am regăsit-o după multdiscutatul bal, pe Oana în mici discuţii despre cărţi, pe Ana-Maria la prezentarea şcolii pentru concursul de la Oradea, pe Andreea din ce în ce mai rar, iar pe Manu foarte aproape în ultimul timp, din toate punctele de vedere.


Se încheie anul. Spectacolul pentru foştii mei elevi care vor absolvi în anul 100 al şcolii e în curs de pregătire. Rămâne o întrebare:Unde e ANA?

marți, 28 decembrie 2010

Gata!



Am făcut şi pasul acesta(în 2, că Adi m-a ajutat!): m-am întors la sală, după mai bine de 1 an, 8 luni şi 4 zile de absenţă...M-am simţit straniu, ca şi cum aş fi găsit rătăcită într-o cutie o fotografie veche alb-negru, care, privită atent, reuşea să-şi recapete culorile iniţiale. Şi, încă o dată, am înţeles că mi-a lipsit, că ceea ce m-a învăţat L. n-o să pot uita niciodată, că nu trebuie să mai caut scuze (dintre care, paradoxal, cea mai proastă îmi pare a fi lipsa timpului).Într-un fel, motivaţia e legată şi de D.sau de "ideea de D" :), de fapt e legată de trecut şi viitor. Drept urmare, am hotărât să-mi prelungesc programul de şcoală cu 1 oră şi jumătate, ca să mă prindă ora 3 în sala de sport, nu în alte părţi...

Nu stau lângă oameni de la care nu am ce învăţa. E clar, nici nu port conversaţii cu persoanele la care nu găsesc acel CEVA,care nu au măcar un principiu comun cu cele în care mă încăpăţânez să cred. Egocentristă sau nu, această atitudine mă face să merg înainte, să nu construiesc zilnic pomelnice sau să mă plâng în stânga şi-n dreapta de problemele omenirii adunate în ograda mea. Micile-mari fericiri pe care mi le aduc cei pe care îi ţin aproape mă scot din aleasa categorie a nemulţumiţilor înscrişi la OAMENI SERIOŞI=MUTRE SERIOASE. De când mă ştiu.

Aduc dovezi. Mi se cere asta. Fac ce mi se cere. Execut. Ştiu, vizualul e important pentru genul masculin, dar, totuşi, TU, cel care priveşti, nu vezi decât nişte pixeli...Eu am fost azi la sală, la bazin, sunt aici, în faţa laptopului, şi nu-mi doresc decât ca D. să-şi dorească întotdeauna mai mult decât ce crede că are.

luni, 27 decembrie 2010

Feerie

Postez acum nişte fotografii mai noi pe care Manu le-a făcut Aniei. Sper că Ina e mulţumită şi aşteptările au fost satisfăcute:)

Nu sunt multe de spus...Manu chiar îşi face face treaba:MULŢUMESC încă o dată pentru răbdare, disponibilitate şi implicare! Fetiţa asta a mea e...aşa:











duminică, 26 decembrie 2010

Dacă facem ceva

Vorbeam, în ultimele zile de şcoală, cu unul dintre elevii mei din clasa 12 (care mi-a şi permis să reproduc o parte din discuţie) despre ora de română şi, mai ales, despre atmosfera de vacanţă emanată din bănci de către „victimele” unui sistem ce a hotărât ca vacanţa să vină o dată cu buzduganul lui Moş Crăciun. Mie îmi place că a înţeles că eu pur şi simplu nu pot sta şi aştepta să treacă timpul, timpul acesta de lipsa căruia ne plângem mereu, indiferent de care parte a catedrei ne aflăm.

12 D a înţeles asta, 11 D mai greu, şi a trebuit să fiu neclintit de categorică cu pregătirea eseului (că de perioada paşoptistă le ardea lor, proaspăt aterizaţi de la târg!) Aşadar am rezistat eroic, am părut nebună, oricum nealiniată opiniei generale din sala15, dar am ştiut că se poate, i-am văzut pe cei din 13, care, cu o zi înainte gândeau cam aşa:

dapai
oricum
daca facem ceva
stau
ca nush dak gasesc maine de la 1 altceva mai bun de facut
dak aveam mai mult benzol
: )
aveam ce face in poligon

Cel mai


Fiecare să-şi vadă de viaţa lui
îmi zice D. astăzi şi firesc că-i dau dreptate. Nu pot înţelege, da, încă nu pot, ce naiba au unii cu viaţa altora , de-şi bagă picioarele în ea (uite că sensurile figurate lămuresc problema) foarte firesc, foarte des, cu zâmbetul pe buze şi subconştientul ambalat.

Am crezut cu tărie că voi înceta să fiu subiect în propoziţii cu predicate acuzatoare. Am crezut că sarcina cu mult încercatele luni iniţiale, mediane şi finale mă va scoate din lumea legendelor. Am fost sigură că perioada alăptatului (lungă, grea, esenţială pentru devenirea şi revenirea mea) îmi va da linişte, răgaz, mă va duce în lumea aşezaţilor, a normalilor. Nici vorbă.

Până la urmă nu-i vina cuiva anume. Poate doar a mea, că, vorba lui Adi, nu vorbesc clar pentru toţi, că tot ce zic poate fi interpretat, judecat, analizat şi reanalizat. Nu-i aşa. Nu întotdeauna.

Am trăit cândva o poveste adevărată. O dată ca niciodată. Despre ea nu prea pot să vorbesc: a fost (şi aici îl citez pe Corneliu) o relaţie perfectă. N-am scris niciodată despre ea, pentru că niciun resentiment, nicio nemulţumire-neîmplinire n-a rămas. A fost AŞA DA. Şi atât.

După ce-am scris despre Bal, a început o adevărată isterie: de cine mi s-a făcut dor, cine-a venit, cine-a revenit, vai, da, cine?Numărul vizitatorilor a crescut simţitor (desigur, opinia mea a fost asociată cu reacţii isterice în spaţii publice), comentariile au apărut, oficial, neoficial şi, evident, au fost şi câştigători de certitudini sau popularitate. Nu mă interesează foarte mult, sincer. Doar că despre Bal (şi despre orice!) am scris ce-am vrut, dar sub nicio formă esenţialul, el este perceput doar de cine vreau eu, exact aşa cum vreau eu.

Nu am criterii de selecţie general valabile. Tot ce pot să spun e că trebuie să fie CEL MAI la ceva, cu adevărat excepţional. Dacă tot e, apoi măcar să fie de folos;) Şi pentru asta nu e nevoie să urc aşa de multe scări sau să dărâm poveşti de dragoste. Chiar nu. D. ştie…chiar dacă, la bal, era doar o idee!

2 texte

... foarte frumoase am citit la întoarcerea acasă: unul personal, altul public. Le reproduc mai jos, în speranţa că autoarele nu vor fi deranjate.Sătulă de mesaje cu stele, moşi crăciuni defecţi, sărbători albe, fericiri şi sănătate, am găsit ieşirea din clişeu ca un triumf aL Sărbătorii asupra sărbătorilor. Numai bine, colindători colindaţi de colinde colindătoare!



24 decembrie 2010,
Bistriţa



Dragă doamnă dirigintă,



De Crăciun, ca în oricare altă zi, mă gândesc la cei la care ţin. Doar că, ziua aceasta, fiind atât de specială, are ceva diferit (mai bine spus, ceva în plus): le trimit câte un SMS sau o felicitare sau, pe privilegiaţi :P, îi sun. Dar, cum nu ştiu dacă la Colibiţa aveţi semnal, reţelele sunt SUPRAaglomerate (oricum, acum încerc să vă trimit şi un mesaj... că poate reuşesc) şi, cum nu mi-ar ajunge un SINGUR sms ca să vă spun tot ce am de spus, am decis să vă scriu o scrisoare. Că de multe ori mi-a trecut prin minte să fac unora sau altora acest cadou. Doar că, unii dintre ei nu ar aprecia îndeajuns de mult/deloc gestul, unii nu şi-ar face timp/nu ar fi interesaţi să citească, unii mi-ar sugera să folosesc limbajul verbal, nu cel nonverbal etc. Dar cu dumneavoastră e diferit! Chiar simt că vă pot scrie, că vă bucură! (Cred...:D)
Acesta este un mic dar din partea mea. Ştiu că ar trebui să-l găsiţi sub brad, nu în mail, dar... imaginaţi-vă că l-aţi găsit acolo! De fapt, aş prefera ca el să uite de locul de sub brad, de mail şi să ajungă direct în suflet. Acum rămâne de văzut cum îşi va stabili traseul. Sper că îl veţi vedea când încă va mai fi Crăciun.
Presupun că acum, în momentul în care scriu, îl aşteptaţi pe Moşul. Şi Ania, cu siguranţă, e nerăbdătoare! Sunt sigură că amândouă veţi primi TOT ce aţi cerut. În opinia mea, NU se poate ca Moş Crăciun să uite de voi, oriunde v-aţi afla, că dumneavoastră ar trebui să vi se înapoieze măcar puţin din cât oferiţi şi îţi ajunge să stai în preajma Aniei 10 minute, ca să îţi dai seama cât de cuminte e (foooooarte) şi câtă fericire împarte celor din jur (muuuuuuuuultă).
Şi eu îl aştept...de azi dimineaţă. Am stat mult pe lângă şemineu, că el vine pe horn, nu? A fost să-mi aducă bijuterii, cosmetice, bani, chiar şi ciorapi albaştri pentru a-i asorta la uniformă :P...LUCRURI. Dar, mi-am dat seama că SENTIMENTELE mult dorite le-am dobândit deja, datorită celor dragi. Astfel, am realizat că există două posibilităţi (la mine nu o să fie niciodată doar una):
1. Moş Crăciun suntem fiecare dintre noi când dăruim.
2. Încă mai trebuie să aştept, că Moş Crăciun va veni să accentueze aceste sentimente.
Ştiu că o scrisoare se pune în plic, se scriu destinatarul şi expeditorul pe plic şi în cele din urmă, ajunge în poşta persoanei căreia îi e adresată. Dar nu cred că este deschis la poştă în Ajunul Crăciunului, nici de Crăciun... Şi nici nu vă cunosc adresa. Aşa că v-am trimis-o într-un mail. (Şi „mail” înseamnă tot „poştă”, doar că e cuvânt englezesc.)
Ca de obicei, las urările în încheiere (aici mi se pare că se potrivesc cel mai bine). Ce vă pot dori? Cred că TOT ce vă doresc CEILALŢI, ce vă doriţi DUMNEAVOASTRĂ. Sper că alături vi se află toţi cei dragi, iar dacă nu, sper că ei vor apărea acolo... că meritaţi cu adevărat. Să aveţi un Crăciun fericit, un Crăciun PERFECT!



Cu MULT drag,
Ale :* >:D<





O colindă

24 decembrie 2010


Colinda e ca porumbelul păcii. Dacă o auzim în fiecare zi, ea îşi pierde din simbol.
Colinda trebuie aşteptată, pregătită la fereastră.
Farmecul colindei la oamenii mari substituie magia sosirii lui Moş Crăciun, din copilărie.
Colinda ne asigură că mai putem fi vrăjiţi, că mai putem da, mai putem primi. Ea ne deschide sufletul. Care vrea linişte şi armonie.
Colinda nu e hit, nu e şlagăr. Nu se ascultă 24 de ore din 24, nu face senzaţie din radio de la maşină.
Colinda trebuie să se sprijine de-un brad, de-un pervaz, de-o iarnă, de-o seară.
Cum să colinzi în noiembrie? Cum să umbli cu colinda, fără a-ţi pregăti emoţia, timpul, starea?
Colinda s-a născut la sat, ca veşnicia.
La oraş, colinda e joc secund.
Colindă cei tineri, cei bătrâni. Segmentul de mijloc îi aşteaptă pe colindători. Lucrurile au rânduiala lor.
Colinda are vers, are sens, are tâlc, are cânt, are tremur, are glas.
Colinda e cuvânt românesc, e obicei strămoşesc, e unică, e rară, e tezaur. Nu seamănă cu alte cântece de Crăciun, în engleză, în germană, în franceză.
Colinda nu are plural, e unică. Toate versurile, melodiile specifice, auzite în locuri diverse, alcătuiesc acum, simplu, colinda. Deodată, peste tot se colindă. Aerul vibrează, colinda răsună.
Colindă cerul, colindă valea.
Colindă Ardealul, Moldova, Muntenia.
Colindă dorul de Creangă, povestitorul ce-l numea pe Eminescu �bădie Mihai" şi care s-a născut de Mărţişor şi-a murit de Pluguşor.
Colindă tristeţea şi veselia.
Colinda rămâne în suflet, doar acolo, tot anul.
Colinda e ca sămânţa ce trebuie să moară.
Când ceva ne răscoleşte, atunci ştim că e colinda, cu mesajul ei biblic.
Dacă am auzit-o odată ca niciodată, n-o mai putem uita.
Colinda se simte, deopotrivă, pe buze, în urechi, în piept.
Cine colindă, se vindecă şi vindecă.
Colinda e vraciul.
Numai acum, tocmai acum, tocmai acum...
Colinde, colinde,
E vremea colindelor, cu Eminescu şi cu Vieru.
Cu Nichita şi cu Labiş.
Poeţii colindă.
Îngerii colindă.
Florile colindă.
Florile dalbe.





Elena M. Cîmpan






miercuri, 22 decembrie 2010

Ar fi trebuit

...să scriu ceva frumos, de suflet, pentru suflet. Ar fi încăput aici o urare largă pentru toţi cei dragi, prieteni şi neprieteni. Ar fi fost de scris câteva concluzii, câteva constante şi veşnica nelinişte generatoare de nelinişti. Ar fi trebuit să scriu despre Ania, dar despre ea e cel mai greu, pentru că prezenţa ei umple casa şi inima mea de 2 ani încoace. Aş fi putut scrie despre bărbatul iubit, dar a trecut vremea când era unul singur, sau mai rău, nu era deloc.Aş fi putut aminti de toţi oamenii pe care i-am dezamăgit, de care m-am lăsat amăgită, folosită,e adevărat, cu bună ştiinţă.
Dar...o să las asta pe săptămâna viitoare, când voi dezvolta câte ceva din cele de mai sus. Acum voi pleca la munte, cu inima uşoară şi gânduri bune pentru toată lumea (chiar şi pt D. care parcă, mai nou, locuieşte într-o sală de sport...!)


Ce poveste şi povestea asta! :)

duminică, 19 decembrie 2010

Tzara…

Păcat, sâmbătă, D.
Parfum, trecut, refuz.
Parfum, prezent, da.

Amintire, surâs, var.
Atunci, milă, mirare.
Acum, alb, alb.


Copil, idee, aşteptare.
Crăciun, pauză, patrick.
Confuzie, ironie, iertare.

Do-re-mi.

vineri, 17 decembrie 2010

Adriana Albu

Azi a fost o zi altfel, plină de contraste, de lămuriri şi chiar de bucurii. Pentru că mi s-a atras atenţia că am fost un fals destinatar al unor mesaje produse de un înalt emiţător, m-am hotărât să vorbesc despre Adriana Albu. A fost şi ea un proiect: vechi, îndeplinit, evaluat.
Aşadar, în anul cârtiţei galbene, Adriana Albu vine în vizită şi stă aproape o oră, mai mult datorită entuziasmului celuilalt, cu „umilinţă, frică şi adoraţie”. În cuctă intră mai târziu, fără să ştie de rochia neagră care foşneşte, intră şi nu mai pleacă după o oră, două trei. Să fii în două locuri simultan nu mai e o întâmplare, e un destin, un destin al personajului ce întoarce pe dos doi autori: unul mare, altul mic, unul irezistibil, altul ocazional, unul luni, altul joi.
Proiectul e terminat, pus frumos în arhiva 12737753. Definitiv. În rest, mai amân nişte certitudini, până sufletul ce creşte acum în mine va şti să facă Pasul. Celălalt ştie aştepta, până voia mea va vrea.

Nedumerire: Dintre toţi marii cititori, îndrumători de alţi cititori, specialişti specializaţi, neînvăţaţi de învăţaţi, nici măcar unul nu s-a izbit cu fruntea de Adriana Albu. În schimb, a venit Ale cu întrebarea: „ - Doamna dirigintă, Adriana Albu locuieşte în două cărţi?”

miercuri, 15 decembrie 2010

Îmi place...




Balada lui Eugen Ionescu...

E una dintre primele mele încercări extracurriculare de dramatizare ;)

O rescriu pentru 12 D, în aşteptarea zilei de vineri(întru personalizare) şi în amintirea orelor din clasa a IX-a, când i-am convins (şi să) modeleze plastilină...

I

A fost un pitic.
Era prost
Şi peltic.
Cu fraţi buni
Gărgăuni
Rătăcea
Prin văgăuni.
Făcea pipi
Într-o lalea
Şi locuia
Într-o stea.
Se răstea
Cu-n vârf de ac
La furnică
Şi gândac.
Când mişca
Nu se ştia
Dacă-i nasul,
Dacă-i pasul.

II

O, nătâng pitic,
Făptură de nimic,
Cum de ţi-a plăcut
Fata trestioară,
Gura ei de mac,
Şoldul ca un arc,
Când tu te-ai ştiut
Fiinţă de ocară?
O, pitic nebun,
Fata e în turn.
Îl strivi
Cu degetul mic
Şi-l ascunse
În buric.

marți, 14 decembrie 2010

Promisiuni


Şi am promis, şi mi-am promis şi n-are cum să nu fie aşa, trebuie să fie aşa, daca reuşeşte asta şi colegul de informatică, chiar în fereastră sau după ore, cumva, un pic, măcar de 3 ori pe sătămână....TREBUIE să ajung la sală! Măcar să-mi mai facă Adi o poză-premiu ca asta...

vineri, 10 decembrie 2010

Când ninge...



...îmi amintesc de timpul în care L. se ocupa mai puţin de problemele patriei şi mai mult de muzică. Au fost ani buni, în care am avut o relaţie în 3: el, eu şi chitara; adeseori mă autoexcludeam şi-i lăsam să-şi vadă de treabă, mai ales că eu mă iniţiam pe-atunci în tainele sfinte ale gătitului, schimbatului de siguranţe, desfundatului de chiuvete încăpăţânate etc.
Din când în când primeam în dar o melodie pe care Fender-ul o răspândea în toată casa, cu sau fără generosul efect Wau Wau , de obicei ceva ce aducea a Jimi Handrix sau Satriani sau Steve Vai sau Yngwie Malmsteen , nu am ştiut niciodată, dar aceste nume îmi răsunau toată ziua în urechi, aşa , ca şi cum ar fi nişte rude care se lasă uitate în vizită.
Ascultam încă Celelalte cuvinte şi eram încântată de colaborarea lor cu Florian Pittiş. Ascultam încă Iarbă prin păr şi Comoara şi Dacă vrei…(privirea s-o las în podea,/ Calcă peste ea,/ Dacă vrei de tine să simt că-s robit,/ Lasa-mă uimit..) – uite că mi-am şi amintit câte ceva!
Nu mă gândesc des la L. Şi nu cu regret, nu cu ură, nu cu dragoste. A fost tot timpul al doilea: asta pentru că prima floare şi prima poezie şi primul cântec-cadou tot de la Horaţiu sunt, cu mult înainte de episodul Roşia Montană, de fapt pe când eu eram la sfârşitul clasei a IX-a, iar el în anul I, invitat să cânte la Asterix …
Dar L. mi-a scris pe o bucată de hârtie, foarte mic:

Ninge, ninge
Zăpada de mine se frânge,
Mi-e frică,…strig:
Doamne, mi-e frică de frig!
Şi mă las căzut în timp…


De fiecare dată când ninge, îmi amintesc că întotdeauna mi-am dorit să ascult muzică, să citesc scrisori şi să păstrez în mine bucuria întâlnirii cu Celălalt.

miercuri, 8 decembrie 2010

Filme...

...pentru toţi cei care VĂD, nu privesc, ASCULTĂ, nu aud :) Pentru cinefili cititori şi necititori
Filme româneşti pe genuri:

> * Actiune <
http://cinemaromanesc.blogspot.com/search/label/Actiune> (11)
> * Aventuri <
http://cinemaromanesc..blogspot.com/search/label/Aventuri> (10)
> * Comedie <
http://cinemaromanesc.blogspot.com/search/label/Comedie> (34)
> * Documentar <
http://cinemaromanesc.blogspot.com/search/label/Documentar> (5)
> * Drama <
http://cinemaromanesc.blogspot.com/search/label/Drama> (36)
> * Film istoric <
http://cinemaromanesc.blogspot.com/search/label/Film%20istoric> (10)
> * Muzical <
http://cinemaromanesc.blogspot..com/search/label/Muzical> (2)
> * Pentru copii <
http://cinemaromanesc..blogspot.com/search/label/Pentru%20copii> (6)
>
> Catalog filme romanesti de la A-Z:
>
> * 4 luni, 3 saptamani si 2 zile (2007) <
http://cinemaromanesc.blogspot.com/2009/08/4-luni-3-saptamani-si-2-zile-2007..html>
> * A 2-a cadere a Constantinopolului (1994) <
http://cinemaromanesc.blogspot.com/2009/08/2-cadere-constantinopolului-1994.html>
> * A fost sau n-a fost (2006) <
http://cinemaromanesc.blogspot.com/2009/08/cenaclul-flacara-1980_26...html>
> * Actorul si Salbaticii (1974) <
http://cinemaromanesc.blogspot.com/2009/08/actorul-si-salbaticii-1974.html>
> * Am fost 16 (1978) <
http://cinemaromanesc.blogspot.com/2009/08/am-fost-16-1978.html>
> * Amintiri din copilarie (1964) <
http://cinemaromanesc.blogspot.com/2009/08/amintiri-din-copilarie-1964.html>
> * Apocalipsa dupa Cioran (1995) <
http://cinemaromanesc..blogspot.com/2009/08/apocalipsa-dupa-cioran-1995.html>
> * Artista, Dolarii si Ardelenii (1978) <
http://cinemaromanesc..blogspot.com/2009/08/artista-dolarii-si-ardelenii-1978.html>
> * Asta e (2001) <
http://cinemaromanesc.blogspot.com/2009/08/asta-e-2001.html>
> * Asta seara dansam in familie (1972) <
http://cinemaromanesc.blogspot.com/2009/08/asta-seara-dansam-in-familie-1972.html>
> * Astfalt Tango (1996) <
http://cinemaromanesc.blogspot.com/2009/08/astfalt-tango-1996.html>
> * B.D. in alerta (1970) <
http://cinemaromanesc.blogspot.com/2009/08/bd-in-alerta-1970.html>
> * B..D. intra in actiune (1971) <
http://cinemaromanesc.blogspot.com/2009/08/bd-intra-in-actiune-1971...html>
> * Balanta (1992) <
http://cinemaromanesc.blogspot.com/2009/08/balanta-1992.html>
> * Baltagul (1969) <
http://cinemaromanesc.blogspot.com/2009/08/baltagul-1969.html>
> * Binecuvantata fii inchisoare (2002) <
http://cinemaromanesc.blogspot.com/2009/08/binecuvantata-fii-inchisoare-2002.html>
> * Buletin de Bucuresti (1983) <
http://cinemaromanesc.blogspot.com/2009/08/buletin-de-bucuresti-1983.html>
> * Burebista (1980) <
http://cinemaromanesc.blogspot.com/2009/08/burebista-1980.html>
> * Capcana Mercenarilor (1981) <
http://cinemaromanesc.blogspot.com/2009/08/capcana-mercenarilor-1981.html>
> * Casatorie cu repetitie (1985) <
http://cinemaromanesc.blogspot.com/2009/08/casatorie-cu-repetitie-1985.html>
> * Cel mai iubit dintre pamanteni (1992) <
http://cinemaromanesc.blogspot.com/2009/08/cel-mai-iubit-dintre-pamanteni-1992.html>
> * Cenaclul Flacara (1980) <
http://cinemaromanesc.blogspot.com/2009/08/cenaclul-flacara-1980.html>
> * Cine arvoneste , acela plateste! (1989) <
http://cinemaromanesc.blogspot.com/2009/09/cine-arvoneste-acela-plateste-1989.html>
> * Ciprian Porumbescu (1972) <
http://cinemaromanesc.blogspot.com/2009/08/ciprian-porumbescu-1972.html>
> * Ciresarii (1984) <
http://cinemaromanesc.blogspot.com/2009/08/ciresarii-ep1-expeditia-in-pericol..html>
> * Ciuleandra (1985) <
http://cinemaromanesc.blogspot..com/2009/08/ciuleandra-1985.html>
> * Cocosul decapitat (2007) <
http://cinemaromanesc.blogspot.com/2009/08/cocosul-decapitat-2007.html>
> * Columna (1968) <
http://cinemaromanesc.blogspot.com/2009/08/columna-1968_26.html>
> * Cu mainile curate (1972) <
http://cinemaromanesc.blogspot.com/2009/08/cu-mainile-curate-1972.html>
> * Cucoana Chirita (1986) <
http://cinemaromanesc.blogspot.com/2009/08/cucoana-chirita-1986.html>
> * Cuibul de Viespi (1986) <
http://cinemaromanesc.blogspot.com/2009/08/cuibul-de-viespi-1986.html>
> * Cum mi-am petrecut sfarsitul lumii (2006) <
http://cinemaromanesc.blogspot.com/2009/08/cum-mi-am-petrecut-sfarsitul-lumii-2006.html>
> * Dacii (1966) <
http://cinemaromanesc.blogspot.com/2009/08/dacii-1966.html>
> * Dincolo de pod (1976) <
http://cinemaromanesc.blogspot.com/2009/09/dincolo-de-pod-1976.html>
> * Drumul oaselor (1980) <
http://cinemaromanesc.blogspot.com/2009/09/drumul-oaselor-1980.html>
> * Duelul (1981) <
http://cinemaromanesc.blogspot.com/2009/08/duelul-1981.html>
> * Duhul aurului (1974) <
http://cinemaromanesc.blogspot..com/2009/09/duhul-aurului-1974.html>
> * Dumbrava Minunata (1980) <
http://cinemaromanesc.blogspot.com/2009/08/dumbrava-minunata-1980.html>
> * După-amiaza unui torţionar (2001) <
http://cinemaromanesc.blogspot.com/2009/09/dupa-amiaza-unui-tortionar-2001.html>
> * Felix si Otilia (1971) <
http://cinemaromanesc.blogspot.com/2009/08/felix-si-otilia-1971.html>
> * Filantropica (2001) <
http://cinemaromanesc..blogspot.com/2009/08/filantropica-2001.html>
> * Fratii Jderi (1974) <
http://cinemaromanesc.blogspot.com/2009/08/fratii-jderi-1974.html>
> * Haiducii lui Saptecai (1970) <
http://cinemaromanesc.blogspot.com/2009/08/haiducii-lui-saptecai-1970.html>
> * Inceputul adevarului (1989) <
http://cinemaromanesc.blogspot.com/2009/09/inceputul-adevarului-1989.html>
> * Italiencele (2004) <
http://cinemaromanesc.blogspot.com/2009/08/italiencele-2004.html>
> * Lautarii (1971) <
http://cinemaromanesc.blogspot.com/2009/08/lautarii-1971-emil-loteanu.html>
> * Liceenii - Extemporal la Dirigentie (1987) <
http://cinemaromanesc.blogspot.com/2009/09/liceenii-extemporal-la-dirigentie-1987.html>
> * Marilena de la P 7 (2006) <
http://cinemaromanesc.blogspot.com/2009/09/marilena-de-la-p7-2006.html>
> * Martori disparuti (1988) <
http://cinemaromanesc.blogspot.com/2009/09/martori-disparuti-1988..html>
> * Mihai Viteazul (1970) <
http://cinemaromanesc.blogspot.com/2009/08/mihai-viteazul-1970.html>
> * Mircea cel Batran (1989) <
http://cinemaromanesc.blogspot.com/2009/08/mircea-cel-batran-1989.html>
> * Miscarea legionara (1996) <
http://cinemaromanesc.blogspot.com/2009/09/miscarea-legionara-1996.html>
> * Nea Marin Miliardar 1979 <
http://cinemaromanesc.blogspot.com/2009/08/nea-marin-miliardar-uncle-marin.html>
> * Neamul Soimarestilor (1964) <
http://cinemaromanesc.blogspot.com/2009/08/neamul-soimarestilor-1964.html>
> * Nesfirsit - California Dreamin 2007 <
http://cinemaromanesc.blogspot.com/2009/08/nesfirsit-california-dreamin-2007.html>
> * Noi, cei din linia intai (1985) <
http://cinemaromanesc.blogspot.com/2009/09/noi-cei-din-linia-intai-1985.html>
> * Nunta muta (2008) <
http://cinemaromanesc.blogspot.com/2009/08/nunta-muta-2008.html>
> * O Scrisoare Pierduta (1953) <
http://cinemaromanesc.blogspot.com/2009/09/o-scrisoare-pierduta-1953.html>
> * Occident (2002) <
http://cinemaromanesc.blogspot.com/2009/09/occident-2002..html>
> * Pacala (1974) <
http://cinemaromanesc.blogspot.com/2009/08/pacala-1974.html>
> * Pas in doi (1985) 17 Apr 2009 <
http://cinemaromanesc.blogspot.com/2009/09/pas-in-doi-1985.html>
> * Poveste de cartier (2008) <
http://cinemaromanesc.blogspot.com/2009/08/poveste-de-cartier-2008.html>
> * Poveste la Scara C (2003) <
http://cinemaromanesc.blogspot.com/2009/09/poveste-la-scara-c-2003.html>
> * Prea tarziu (1996) <
http://cinemaromanesc.blogspot.com/2009/08/prea-tarziu-1996.html>
> * Rapirea fecioarelor (1968) <
http://cinemaromanesc.blogspot.com/2009/09/rapirea-fecioarelor-1968..html>
> * Restul e tacere (2008) <
http://cinemaromanesc.blogspot.com/2009/09/restul-e-tacere-2008.html>
> * Revansa (1978) <
http://cinemaromanesc.blogspot.com/2009/08/revansa-1978.html>
> * Roming (2007) <
http://cinemaromanesc.blogspot.com/2009/08/roming-2007.html>
> * România Ciopârţită (2005) <
http://cinemaromanesc.blogspot.com/2009/09/romania-ciopartita.html>
> * Roscovanul (1976) <
http://cinemaromanesc.blogspot.com/2009/09/roscovanul-1976.html>
> * Saptamana nebunilor (1971) <
http://cinemaromanesc.blogspot.com/2009/09/saptamana-nebunilor-1971..html>
> * Secretul lui Bachus (1984) <
http://cinemaromanesc.blogspot.com/2009/08/secretul-lui-bachus-1984.html>
> * Supravietuitorul (2008) <
http://cinemaromanesc.blogspot.com/2009/08/supravietuitorul-2008.html>
> * Tache (2009) <
http://cinemaromanesc.blogspot.com/2009/08/tache-2009..html>
> * Tanta si Costel (1967) <
http://cinemaromanesc.blogspot.com/2009/08/tanta-si-costel-1967.html>
> * Terminus Paradis (1998) <
http://cinemaromanesc.blogspot.com/2009/08/terminus-paradis-1998..html>
> * Tinerete fara batrinete (1968) <
http://cinemaromanesc.blogspot.com/2009/08/tinerete-fara-batrinete-1968.html>
> * Trandafirul Galben (1982) <
http://cinemaromanesc.blogspot.com/2009/08/trandafirul-galben-1982.html>
> * Trei frati de belea (2006) <
http://cinemaromanesc.blogspot.com/2009/08/trei-frati-de-belea-2006..html>
> * Tunul de lemn (1986) <
http://cinemaromanesc..blogspot.com/2009/08/tunul-de-lemn-1986..html>
> * Ultimul Cartus (1974) <
http://cinemaromanesc.blogspot.com/2009/08/ultimul-cartus-1974.html>
> * Un bulgare de huma (1989) <
http://cinemaromanesc.blogspot.com/2009/08/un-bulgare-de-huma-1989.html>
> * Un cartus de kent si un pachet de cafea (2004) <
http://cinemaromanesc.blogspot.com/2009/08/un-cartus-de-kent-si-un-pachet-de-cafea.html>
> * Un Comisar Acuza (1973) <
http://cinemaromanesc.blogspot.com/2009/08/un-comisar-acuza-1973.html>
> * Un film simplu (2008) <
http://cinemaromanesc.blogspot.com/2009/08/un-film-simplu-2008.html>
> * Undeva in est (1991) <
http://cinemaromanesc.blogspot.com/2009/08/undeva-in-est-1991.html>
> * Valeu, valeu, nu turna (1991) <
http://cinemaromanesc.blogspot.com/2009/08/valeu-valeu-nu-turna-1991.html>
> * Veronica 1968 <
http://cinemaromanesc.blogspot.com/2009/08/veronica-1968.html>
> * Vlad Tepes (1978) <
http://cinemaromanesc.blogspot.com/2009/08/vlad-tepes-1978.html>
> * Weekend cu mama (2009) <
http://cinemaromanesc.blogspot.com/2009/08/weekend-cu-mama-2009.html>
>
>
>
> Arhivă site :
>
> * 2009 <
http://cinemaromanesc.blogspot.com/search?updated-min=2009-01-01T00%3A00%3A00-08%3A00&updated-max=2010-01-01T00%3A00%3A00-08%3A00&max-results=50> (93)
>
> * septembrie <
http://cinemaromanesc.blogspot.com/2009_09_01_archive.html> (20)
>
> * Cine arvoneste , acela plateste! (1989) <
http://cinemaromanesc.blogspot.com/2009/09/cine-arvoneste-acela-plateste-1989.html>
> * Drumul oaselor (1980) <
http://cinemaromanesc.blogspot.com/2009/09/drumul-oaselor-1980.html>
> * Dincolo de pod (1976) <
http://cinemaromanesc.blogspot.com/2009/09/dincolo-de-pod-1976.html>
> * Duhul aurului (1974) <
http://cinemaromanesc.blogspot.com/2009/09/duhul-aurului-1974.html>
> * După-amiaza unui torţionar (2001) <
http://cinemaromanesc.blogspot.com/2009/09/dupa-amiaza-unui-tortionar-2001.html>
> * Liceenii - Extemporal la Dirigentie (1987) <
http://cinemaromanesc.blogspot.com/2009/09/liceenii-extemporal-la-dirigentie-1987.html>
> * Martori disparuti (1988) <
http://cinemaromanesc..blogspot.com/2009/09/martori-disparuti-1988.html>
> * Marilena de la P 7 (2006) <
http://cinemaromanesc.blogspot.com/2009/09/marilena-de-la-p7-2006.html>
> * Miscarea legionara (1996) <
http://cinemaromanesc...blogspot.com/2009/09/miscarea-legionara-1996.html>
> * Noi, cei din linia intai (1985) <
http://cinemaromanesc.blogspot.com/2009/09/noi-cei-din-linia-intai-1985..html>
> * O Scrisoare Pierduta (1953) <
http://cinemaromanesc.blogspot.com/2009/09/o-scrisoare-pierduta-1953.html>
> * Occident (2002) <
http://cinemaromanesc..blogspot.com/2009/09/occident-2002.html>
> * Inceputul adevarului (1989) <
http://cinemaromanesc.blogspot.com/2009/09/inceputul-adevarului-1989.html>
> * Pas in doi (1985) <
http://cinemaromanesc.blogspot.com/2009/09/pas-in-doi-1985.html>
> * Poveste la Scara C (2003) <
http://cinemaromanesc.blogspot.com/2009/09/poveste-la-scara-c-2003.html>
> * Rapirea fecioarelor (1968) <
http://cinemaromanesc.blogspot.com/2009/09/rapirea-fecioarelor-1968...html>
> * Restul e tacere (2008) <
http://cinemaromanesc.blogspot.com/2009/09/restul-e-tacere-2008.html>
> * România Ciopârţită <
http://cinemaromanesc.blogspot.com/2009/09/romania-ciopartita.html>
> * Roscovanul (1976) <
http://cinemaromanesc.blogspot.com/2009/09/roscovanul-1976.html>
> * Saptamana nebunilor (1971) <
http://cinemaromanesc.blogspot.com/2009/09/saptamana-nebunilor-1971..html>
>
> * august <
http://cinemaromanesc.blogspot..com/2009_08_01_archive.html> (73)
>
> * Secretul lui Bachus (1984) <
http://cinemaromanesc.blogspot.com/2009/08/secretul-lui-bachus-1984..html>
> * Tanta si Costel (1967) <
http://cinemaromanesc.blogspot.com/2009/08/tanta-si-costel-1967.html>
> * Tinerete fara batrinete (1968) <
http://cinemaromanesc.blogspot.com/2009/08/tinerete-fara-batrinete-1968.html>
> * Trandafirul Galben (1982) <
http://cinemaromanesc.blogspot.com/2009/08/trandafirul-galben-1982.html>
> * Un cartus de kent si un pachet de cafea (2004) <
http://cinemaromanesc.blogspot.com/2009/08/un-cartus-de-kent-si-un-pachet-de-cafea.html>
> * Undeva in est (1991) <
http://cinemaromanesc.blogspot.com/2009/08/undeva-in-est-1991.html>
> * Weekend cu mama (2009) <
http://cinemaromanesc.blogspot.com/2009/08/weekend-cu-mama-2009.html>
> * Pacala (1974) <
http://cinemaromanesc.blogspot.com/2009/08/pacala-1974.html>
> * Columna (1968) <
http://cinemaromanesc.blogspot.com/2009/08/columna-1968_26.html>
> * Ciprian Porumbescu (1972) <
http://cinemaromanesc.blogspot.com/2009/08/ciprian-porumbescu-1972.html>
> * Buletin de Bucuresti (1983) <
http://cinemaromanesc.blogspot.com/2009/08/buletin-de-bucuresti-1983.html>
> * Binecuvantata fii inchisoare (2002) <
http://cinemaromanesc.blogspot.com/2009/08/binecuvantata-fii-inchisoare-2002.html>
> * A fost sau n-a fost (2006) <
http://cinemaromanesc.blogspot.com/2009/08/cenaclul-flacara-1980_26..html>
> * Buzduganul cu trei peceti (1977) <
http://cinemaromanesc.blogspot.com/2009/08/buzduganul-cu-trei-peceti-1977.html>
> * Cu mainile curate (1972) <
http://cinemaromanesc.blogspot.com/2009/08/cu-mainile-curate-1972.html>
> * Ultimul Cartus (1974) <
http://cinemaromanesc.blogspot.com/2009/08/ultimul-cartus-1974.html>
> * Un Comisar Acuza (1973) <
http://cinemaromanesc.blogspot.com/2009/08/un-comisar-acuza-1973.html>
> * Revansa (1978) <
http://cinemaromanesc.blogspot.com/2009/08/revansa-1978.html>
> * Duelul (1981) <
http://cinemaromanesc.blogspot.com/2009/08/duelul-1981.html>
> * Un bulgare de huma (1989) <
http://cinemaromanesc.blogspot.com/2009/08/un-bulgare-de-huma-1989.html>
> * Prea tarziu (1996) <
http://cinemaromanesc.blogspot.com/2009/08/prea-tarziu-1996.html>
> * Terminus Paradis (1998) <
http://cinemaromanesc.blogspot.com/2009/08/terminus-paradis-1998.html>
> * Filantropica (2001) <
http://cinemaromanesc.blogspot.com/2009/08/filantropica-2001.html>
> * Italiencele (2004) <
http://cinemaromanesc.blogspot.com/2009/08/italiencele-2004.html>
> * Trei frati de belea (2006) <
http://cinemaromanesc.blogspot.com/2009/08/trei-frati-de-belea-2006...html>
> * Tache (2009) <
http://cinemaromanesc.blogspot.com/2009/08/tache-2009.html>
> * Roming (2007) <
http://cinemaromanesc.blogspot.com/2009/08/roming-2007.html>
> * Un film simplu (2008) <
http://cinemaromanesc.blogspot.com/2009/08/un-film-simplu-2008..html>
> * Supravietuitorul (2008) <
http://cinemaromanesc.blogspot.com/2009/08/supravietuitorul-2008.html>
> * Poveste de cartier (2008) <
http://cinemaromanesc.blogspot.com/2009/08/poveste-de-cartier-2008.html>
> * Nunta muta (2008) <
http://cinemaromanesc.blogspot.com/2009/08/nunta-muta-2008.html>
> * Cocosul decapitat (2007) <
http://cinemaromanesc.blogspot.com/2009/08/cocosul-decapitat-2007.html>
> * 4 luni, 3 saptamani si 2 zile (2007) <
http://cinemaromanesc.blogspot.com/2009/08/4-luni-3-saptamani-si-2-zile-2007.html>
> * Mircea cel Batran (1989) <
http://cinemaromanesc.blogspot.com/2009/08/mircea-cel-batran-1989.html>
> * Neamul Soimarestilor (1964) <
http://cinemaromanesc.blogspot.com/2009/08/neamul-soimarestilor-1964.html>
> * Tunul de lemn (1986) <
http://cinemaromanesc.blogspot.com/2009/08/tunul-de-lemn-1986.html>
> * Valeu, valeu, nu turna (1991) <
http://cinemaromanesc.blogspot.com/2009/08/valeu-valeu-nu-turna-1991.html>
> * Vlad Tepes (1978) <
http://cinemaromanesc.blogspot.com/2009/08/vlad-tepes-1978..html>
> * Mihai Viteazul (1970) <
http://cinemaromanesc.blogspot.com/2009/08/mihai-viteazul-1970.html>
> * Haiducii lui Saptecai (1970) <
http://cinemaromanesc.blogspot.com/2009/08/haiducii-lui-saptecai-1970.html>
> * Fratii Jderi (1974) <
http://cinemaromanesc.blogspot.com/2009/08/fratii-jderi-1974..html>
> * Felix si Otilia (1971) <
http://cinemaromanesc.blogspot.com/2009/08/felix-si-otilia-1971.html>
> * Dumbrava Minunata (1980) <
http://cinemaromanesc.blogspot.com/2009/08/dumbrava-minunata-1980.html>
> * Dacii (1966) <
http://cinemaromanesc.blogspot.com/2009/08/dacii-1966.html>
> * Cum mi-am petrecut sfarsitul lumii (2006) <
http://cinemaromanesc.blogspot.com/2009/08/cum-mi-am-petrecut-sfarsitul-lumii-2006.html>
> * Cuibul de Viespi (1986) <
http://cinemaromanesc.blogspot.com/2009/08/cuibul-de-viespi-1986.html>
> * Ciuleandra (1985) <
http://cinemaromanesc.blogspot..com/2009/08/ciuleandra-1985.html>
> * Ciresarii (1984) <
http://cinemaromanesc.blogspot.com/2009/08/ciresarii-ep1-expeditia-in-pericol.html>
> * Cucoana Chirita (1986) <
http://cinemaromanesc.blogspot.com/2009/08/cucoana-chirita-1986.html>
> * Cenaclul Flacara (1980) <
http://cinemaromanesc.blogspot.com/2009/08/cenaclul-flacara-1980..html>
> * Cel mai iubit dintre pamanteni (1992) <
http://cinemaromanesc.blogspot.com/2009/08/cel-mai-iubit-dintre-pamanteni-1992.html>
> * Capcana Mercenarilor (1981) <
http://cinemaromanesc.blogspot.com/2009/08/capcana-mercenarilor-1981.html>
> * Casatorie cu repetitie (1985) <
http://cinemaromanesc.blogspot.com/2009/08/casatorie-cu-repetitie-1985.html>
> * B.D.. la munte si la mare (1971) <
http://cinemaromanesc.blogspot.com/2009/08/bd-la-munte-si-la-mare-1971.html>
> * B.D. intra in actiune (1971) <
http://cinemaromanesc.blogspot.com/2009/08/bd-intra-in-actiune-1971.html>
> * B.D. in alerta (1970) <
http://cinemaromanesc.blogspot.com/2009/08/bd-in-alerta-1970.html>
> * Burebista (1980) <
http://cinemaromanesc.blogspot.com/2009/08/burebista-1980.html>
> * Balanta (1992) <
http://cinemaromanesc.blogspot.com/2009/08/balanta-1992.html>
> * Lautarii (1971) - Emil Loteanu <
http://cinemaromanesc.blogspot.com/2009/08/lautarii-1971-emil-loteanu.html>
> * Baltagul (1969) <
http://cinemaromanesc.blogspot.com/2009/08/baltagul-1969.html>
> * Astfalt Tango (1996) <
http://cinemaromanesc.blogspot.com/2009/08/astfalt-tango-1996.html>
> * Asta seara dansam in familie (1972) <
http://cinemaromanesc.blogspot.com/2009/08/asta-seara-dansam-in-familie-1972.html>
> * Asta e (2001) <
http://cinemaromanesc.blogspot.com/2009/08/asta-e-2001.html>
> * Artista, Dolarii si Ardelenii (1978) <
http://cinemaromanesc..blogspot.com/2009/08/artista-dolarii-si-ardelenii-1978.html>
> * Apocalipsa dupa Cioran (1995) <
http://cinemaromanesc.blogspot.com/2009/08/apocalipsa-dupa-cioran-1995.html>
> * Amintiri din copilarie (1964) <
http://cinemaromanesc.blogspot.com/2009/08/amintiri-din-copilarie-1964.html>
> * Am fost 16 (1978) <
http://cinemaromanesc.blogspot..com/2009/08/am-fost-16-1978.html>
> * Actorul si Salbaticii (1974) <
http://cinemaromanesc.blogspot.com/2009/08/actorul-si-salbaticii-1974.html>
> * A 2-a cadere a Constantinopolului (1994) <
http://cinemaromanesc.blogspot.com/2009/08/2-cadere-constantinopolului-1994.html>
> * Veronica 1968 <
http://cinemaromanesc.blogspot.com/2009/08/veronica-1968.html>
> * Nea Marin Miliardar / Uncle Marin, the Billionaire... <
http://cinemaromanesc.blogspot.com/2009/08/nea-marin-miliardar-uncle-marin.html>
> * Nesfirsit - California Dreamin 2007 <
http://cinemaromanesc.blogspot.com/2009/08/nesfirsit-california-dreamin-2007.html>
> * S-au ales cele mai bune zece filme româneşti din t... <
http://cinemaromanesc.blogspot..com/2009/08/s-au-ales-cele-mai-bune-zece-filme.html>



Filme româneşti din toate timpurile <http://cinemaromanesc.blogspot.com/>



Prea aproape

    În după-amiaza aceea am râs împreună. O dată, la intersecția de lângă școală, un șofer sau un pieton nu știa ce să facă, iar deruta ...